Διαμονή

Image

Η διαμονή στα ALVI Studios στην Πέρδικα της Αίγινας είναι μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Η ημέρα ξεκινά με τον πεντακάθαρο ουρανό και το απολαυστικό μπλε της θάλασσας, μια υπέροχη θέα από το μπαλκόνι του δωματίου σας!

Τα ALVI Studios αποτελούνται από δεκαοχτώ studios τα οποία είναι ευρύχωρα, κάτι που τα κάνουν ιδανικά για οικογενειακές διακοπές, ενώ ο εξοπλισμός τους θα σας επιτρέψει μια άνετη διαμονή, αφού διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, όλα τα σκεύη που θα χρειαστείτε και φυσικά κλιματιστικό.

Προσφέρεται πρωινό στην βεράντα μας ή στο δωμάτιο σας καθώς και καφές - ποτό!

Τέλος διαθέτει ιδιόκτητο parking για το αυτοκίνητο σας.

Το συγκρότημα βρίσκεται μόλις διακόσια μέτρα από το παραδοσιακό λιμάνι της Πέρδικας και έτσι βρίσκεστε πραγματικά κοντά στις φημισμένες ταβέρνες και τις καφετέριες της περιοχής, αλλά και στη ρομαντική περαντζάδα του λιμανιού.

Η βόλτα στο λιμάνι της Πέρδικας είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς έχει διατηρήσει το χρώμα, τη φυσιογνωμία και την αυθεντικότητα του.

Μικρές και μεγαλύτερες ψαρόβαρκες πηγαίνουν και έρχονται όλη την ημέρα, ενώ μεγάλα ιστιοφόρα προσορμούν τακτικά, συμπληρώνοντας την φινέτσα μιας περιοχής που θα σας εντυπωσιάσει.

Τα γραφικά σοκάκια της με τα ασβεστωμένα πεζούλια και τους τοίχους, τις μπουκαμβίλιες και τα πολύχρωμα λουλούδια στις γλάστρες δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό!

Image

Τα ALVI Studios στην Πέρδικα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση φτιαγμένη με μεράκι και βασισμένη στην παραδοσιακή φιλοξενία της Πέρδικας. Η επιτυχία των διακοπών σας είναι για εμάς προσωπική υπόθεση.

Η φιλική ατμόσφαιρα και η άμεση εξυπηρέτηση αποτελούν κύρια γνωρίσματα στα στα ALVI Studios, που μετά την πρώτη σας διαμονή θα γίνουν η μόνιμη επιλογή σας κάθε φορά που θα βρίσκεστε στην Αίγινα για πολυήμερες διακοπές ή για ολιγοήμερες χαλαρωτικές αποδράσεις!

Image